Relaxrabbit
Ismerje meg tenyésztőinket!
Válassza ki a farm számát!
előző
1 10 20 30 40 50
előző
Owner
Sándor Ferenc
Farm száma:
1
A Farmról
Bemutatkozó videónk

Alternative content

Istállóink

Állatjólét

Legújabb receptünk:

Házinyúl gerinc sajtos puliszkával

Házinyúl gerinc sajtos puliszkával

Nyulat a Kistücsökben!

A minap Balatonszemesen jártunk! Ajánljuk mindenki figyelmébe a nyugalmáról és családias hangulatáról ismert környék egyik gyöngyszemét, a hosszú, patinás múltra visszatekintő Kistücsök Éttermet!

A Kistücsök minden van mi szem szájnak ingere. Megízlelhetjük a somogyi konyha remekeit és 14 történelmi magyar borvidék borait megkóstolhatjuk.

Akik mostanában ellátogatnak az étterembe, mindenképp kóstolják meg a következő fogást, melyet Csapody Balázs, a Kistücsök Étterem, Borpince és Vinotéka tulajdonosa ajánl figyelmünkbe.

Házinyúl gerinc fokhagymás-paradicsomos zöldbabbal, sajtos puliszkával

A kukoricadarát forró sós vízben felrakjuk főni, körülbelül hétszeres mennyiségű vízben. A sűrűsödést követően extra szűz oliva olajjal ízesítjük.

A zöldhüvelyű babot leforrázzuk, de csak annyira, hogy még roppanós maradjon. Összepároljuk a paradicsommal és az enyhén lepirított fokhagymával. Sózzuk, és egy kicsit vajjal megfuttatjuk.

A nyúlfilét sózzuk, borsozzuk, majd forró serpenyőben körbe sütjük. Langyos helyen 5-7 percet pihentetjük, közben a serpenyőben ropogósra sütjük a puliszkát. A tetjére langyos tejfölt és reszelt érett kecskesajtot rakunk. Ezután a nyúlfilét készre sütjük serpenyőben.

Jó étvágyat kívánunk!

További receptjeink: