Relaxrabbit
Ismerje meg tenyésztőinket!
Válassza ki a farm számát!
előző
1 10 20 30 40 50
előző
Owner
Sándor Ferenc
Farm száma:
1
A Farmról
Bemutatkozó videónk

Alternative content

Istállóink

Állatjólét

Kakukkfüves nyúl

Kakukkfüves nyúl

Nyuszi ül a füstben azaz
Nyúlhús kakukkfüves pálinkás pácban

Az Agárdi Cigánymeggy fesztivál főzőversenyén készül étel a nyertes Patak Vendéglő szakácsainak receptje alapján



Hozzávalók:
2 egész nyúl
Cigánymeggy pálinka
szegfűgomba
portói bor
vaj

Hozzávalók a körethez:
zeller
alma
burgonya
só, bors

A kicsontozott feldarabolt nyúlhúst kakukkfüves pálinkás pácban állni hagyjuk, néhány órán keresztül.
Utána 20 percen keresztül felfüstöljük egy erre a célra használt füstölő eszközben.
Eközben a csontokból és a nyesedékekből levesalapot főzünk amihez hozzáadjuk a szegfűgombát, portói bort és a vajat.
A nyúlhúst megpirítjuk, majd beletesszük az elkészült lébe és készre főzzük.

Köretnek zelleres almás tócsni ajánlunk.

Jó étvágyat kívánunk!

További receptjeink: